Si deixes les teves dades et mantindrem informat/da de totes les activitats que oferim al Centre Cívic Urgell referent a espectacles, tallers culturals i exposicions. Tria per rebre la informació que t'interessa i en qualsevol moment podràs donar-te de baixa.

De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de dades de Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals del que és titular l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de la gestió de les activitats i dels usuaris dels equipaments municipals. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret RGPD.

L’encarregat de la gestió de les dades com a gestor del centre és Calaix de Cultura SL i el seu delegat de Protecció de Dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Calaix de Cultura SL c. Diputació 185, pral. 1a. 08011 de Barcelona.
calaixdecultura@calaixdecultura.cat.* Camp obligatori
 
* Obligatori
Si vols rebre el butlletí en paper a casa posa'ns l'adreça postal