Si deixes les teves dades et mantindrem informat/da de totes les activitats que oferim al Centre Cívic Urgell referent a espectacles, tallers culturals i exposicions. Tria per rebre la informació que t'interessa i en qualsevol moment podràs donar-te de baixa.


De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 les dades de caràcter personal que ens faciliti quedaran incorporades a un fitxer titularitat de LÚDIC 3 SCCL, que és la responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis culturals que ofereixen els nostres centres cívics. L’informem que, si és el cas, les dades personals se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. En el cas que faciliti dades de tercers, vostè s’obliga a informar-los de la present clàusula i a obtenir el consentiment pel tractament d’aquestes.
Té dret a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de  dades de caràcter personal dirigint-se a LÚDIC 3 amb domicili al carrer Diputació 185, entl. 5a 08011 de Barcelona o enviant un e-mail a la direcció ludic3@ludic3.com en qualsevol moment.
Pot sol·licitar no rebre comunicacions electròniques adreçant-se al e-mail a la direcció assenyalada en qualsevol moment.


* Camp obligatori

 
* Obligatori
Si vols rebre el butlletí en paper a casa posa'ns l'adreça postal